RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avis om Torres: «Verdiløs»

HARD MEDFART: Fernando Torres våkner opp til denne avisforsiden i dag.
HARD MEDFART: Fernando Torres våkner opp til denne avisforsiden i dag. Foto: Montasje (All Over Press / Faksimile Mirror)
Sist oppdatert:
The Mirror hevder Fernando Torres (30) blir tilbudt Premier League-klubber i januar. Prislapp? Gratis.

- Ikke alle hadde tålt dette, sier fotballprofil Arne Sandstø om forsiden The Mirror kjører fredag.

Worthless, Verdiløs, står det skrevet med store bokstaver over hele siden.

Hvis avisens informasjon stemmer, er det en utrolig utvikling bare fire år etter at spissen satte britisk overgangsrekord da han ble solgt for 50 millioner pund til Chelsea fra Liverpool.

Milan håper nå å få kansellert låneavtalen på to år de signerte med Chelsea i august. Men londonklubben har Diego Costa, Didier Drogba og Loic Remy i troppen og trenger ikke flere spisser.

Gamleklubben Atletico Madrid skal også ha takket nei til å ta ham tilbake. 

Milan er uansett klar til å slippe ham til den klubben som er villig til å overta lønnsforpliktelsene i låneavtalen. For Chelseas del skal det spille liten rolle hvor han drar.

Derfor er det fortsatt usikkert hvor fremtiden ligger for den tidligere Liverpool-spissen, som i lang tid har slitt med å riste av seg diverse skader.

Forundret Scholes
Tidligere Manchester United-stjerne Paul Scholes har latt seg forundre av den gamle Liverpool- og Chelsea-spissen.

I sin spalte i London Evening Standard ristet rødtoppen nylig på hodet av det Torres har vist siden overgangen til Milan i sommer.

- Det som har skjedd med Torres, er oppsiktsvekkende, skriver Scholes i sin spalte.

United-legenden mener Torres-forvandlingen er et av fotballens største mysterier. Det er lenge siden han var den spilleren som herjet med Nemanja Vidic på Old Trafford i 2009.

- På sitt beste var han en spiller jeg hadde elsket å ha i United. Men ting forandret seg for ham i Chelsea, tror Scholes.

LENGE SIDEN: Fernando Torres henter her ballen etter en scoring for Liverpool.


- Vil aldri snu det
Midtbanehelten trekker paralleller til 2004-2005-sesongen da han selv spilte i Premier League for United. Da gikk Scholes 15 kamper uten å score mål.

- Det holdt på å ta knekken på meg. Jeg følte meg elendig og hadde absolutt ingen selvtillit på banen. Jeg stolte ikke på at jeg ville klare å slå en femmeterspasning engang. Så scoret jeg mot Charlton på Old Trafford og endte opp med syv mål på de syv neste kampene, minnes Scholes.

En slik utvikling har aldri Torres opplevd.

- Diego Forlan gikk 27 kamper uten scoring for United, og det verste er at han ikke scoret på trening heller. Men han gikk videre og fikk en fantastisk karriere. Det rare er at Torres aldri har klart å snu det, og det virker som han aldri vil klare det heller, mener Scholes.

Nå kan han altså være på vei tilbake til England i januar, for en slikk og ingenting.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere