RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avis: Rundt 7 ukers skadeavbrekk for Kane

Tottenhams Harry Kane er ute i sju uker med en ankelskade, skriver Daily Mirror.
Tottenhams Harry Kane er ute i sju uker med en ankelskade, skriver Daily Mirror. Foto: Mark Enfield/mercury Press/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Den britiske storavisen Daily Mirror skriver at Tottenhams Harry Kane kan være ute i rundt sju uker etter ankelskaden han pådro seg mot Bournemouth.

Avisen skriver at Kane dermed må forberede seg på en kamp for å komme i form til Englands VM-deltakelse i Russland i sommer.

England VM-åpner mot Tunisia 18. juni.

24-åringen pådro seg båndskader i ankelen for tredje gang på 18 måneder i helgens kamp mot Bournemouth. Ifølge Mirror skal alvorlighetsgraden på skaden være forholdsvis lik det den var i september 2016. Da var han ute i sju uker.

Omfanget av skaden er også svært dårlig nytt for Tottenham, som kjemper om en plassering blant topp fire i Premier League. London-klubben må i så fall klare seg uten Kane i seriekamper mot blant andre Chelsea, Stoke, Manchester City og Brighton.

Ifølge Mirror vil Kane kunne være tilbake og rekke de tre siste Spurs-kampene denne sesongen, mot Watford, West Bromwich og Leicester.

Den engelske stjernespissen pådro seg en skade i høyre ankel da han fikk en scoring annullert for offside etter en halvtimes spill mot «The Cherries». Premier Leagues toppscorer kom seg opp for egen hjelp, men klarte ikke å fortsette. Han ble erstattet av Erik Lamela.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere