*Nettavisen* Sport.

AVLYST: Liverpool, Arsenal, United og Chelsea

Foto: Paul Ellis (AFP)

Kraftig snøfall stopper nesten alt i Premier League.

18.12.10 18:37

ANB: Kraftig snøfall gjør at DW Stadium og Anfield ikke blir klare til kamp. Dermed blir kampene Wigan-Aston Villa og Liverpool-Fulham utsatt.

Begge avgjørelsene er tatt i samråd med sikkerhetsmannskaper og politi.

Senere ble det klart at også Arsenal-Stoke og Birmingham-Newcastle er avlyst.

Så kom beskjeden om at søndagens toppkamp, mellom Chelsea og Manchester United, også er tatt av snøen. Det samme er søndagens kamp mellom Blackpool og Tottenham.

Mye snø
Wigan melder på sine nettsider at det har lavet ned omtrent ti tommer snø i løpet av natta, det tilsvarer omtrent 25 centimeter.

Det er fullstendig kaos både i Liverpool og Wigan. Offentlig transport sliter med å komme fram og motorveiene er glatte og utrygge.

- Vi måtte tenke på fansens sikkerhet, selv om Anfield er spillbar. Forholdene rundt stadion og i byen gjør det såpass utrygt å komme seg til og fra kampen, at vi har besluttet å utsette kampen i samråd med politiet, sier en talsmann for Liverpool på klubbens nettsider.

Det er ventet at flere kamper i lavere divisjoner vil bli utsatt grunnet snø og kulde, alle kampene i League two er blant annet utsatt, og bare én kamp har foreløpig overlevd i League One.

Nettavisen følger imidlertid lørdagens andre Premier League-kamper direkte. Runden starter med Bolton-Sunderland 13.45. Deretter er det bare Blackburn-West Ham som spilles klokka 16.

Her kan du følge de kampene direkte.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.