*Nettavisen* Sport.

Avlyste Blatters pressekonferanse

AVLYSTE: FIFA-president Sepp Blatters pressekonferanse fredag ble avlyst. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

FIFA avlyste pressekonferanse kort tid før den skulle starte.

25.09.15 15:11

FIFA-president Sepp Blatter skulle fredag møte pressen for første gang siden hans høyre hånd Jerome Valcke ble suspendert mistenkt for korrupsjon, men pressekonferansen ble avlyst.

Først ble pressemøtet etter FIFA-styremøtet i Zürich utsatt en time, deretter kom beskjeden om at det ikke ble noe av. Et stort presseoppbud var på plass i FIFA-hovedkvarteret for å stille Blatter spørsmål.

Tidligere fredag fortalte Tysklands fotballpresident Wolfgang Niersbach at korrupsjonsmistanken mot generalsekretær Valcke så vidt ble diskutert under FIFA-styremøtet torsdag og fredag.

- Det finnes anklager og på den annen side en klar påstand om at anklagene er feil. En person er å betrakte som uskyldig inntil det motsatte er bevist, og det må vi respektere, sa Niersbach, som er blant de 25 FIFA-styremedlemmene.

Valcke ble nylig suspendert og fratatt alle sine oppgaver i påvente av at beskyldningene mot ham granskes. Han er mistenkt for å ha inngått en avtale om svartebørssalg av VM-billetter, noe han benekter. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.