RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser Carew-manipulering

Foto: (c) copyright Sakaryaspor/TV 2 Sporten
Sist oppdatert:
Det tyrkiske fotballforbundet avviser at bildene av John Carew som snyter seg på en motspiller kan være manipulert.

- Hvorfor skulle TV-selskapet gjøre det? Det høres bare ikke fornuftig ut, sier Ilker Ugur, informasjonsansvarlig i det tyrkiske fotballforbundet, til VG.

Han mener at TV-selskapet Digitürk, som har betalt 300 millioner dollar for rettighetene til tyrkisk fotball, verken hadde tid eller motiv for å gjøre noe slikt.

- Hvorfor skulle de da ta en sjanse som dette? Dessuten, kampen var ferdig like før klokken åtte om kvelden. TV-stasjonen viste bildene for første gang rundt halv ni. De hadde neppe tid til å manipulere bildene, sier Ugur.

John Carew sa til TV 2 tidligere i uka at bildene som viser at han snyter seg på en motspiller i kampen mot Sakaryaspor forrige søndag, kunne være manipulert.

- Jeg tror ikke det er noe menneske som kan snyte ut så mye på én gang. Det er snakk om manipulering av bilder her. Vi får se hva som skjer, sa Carew til TV 2 Sporten.

Det tyrkiske forbundet har utestengt Carew fra helgens kamp mot Galatasaray, fordi saken hans først blir behandlet kommende uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere