RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser krangel med Queiroz

Ryan Giggs avviser at han har kranglet med assistent-manager Carlos Queiroz.

Waliseren spilte fra start da Manchester United slo Benfica i Champions League tidligere i uka, men veteranen har spilt en marginal rolle i laget så langt denne sesongen. At Giggs har vært plassert på benken, har overrasket mange, særlig siden han skrev under på en forlengelse av kontrakten sin i sommer.

Britiske aviser skrev nylig at Giggs hadde havnet i klammeri med assistent-trener Carlos Queiroz, men det avviser Giggs.

- Det har vært frustrerende for meg, fordi jeg ikke har vært i stand til å spille meg inn på laget, og jeg ønsker å spille. Men oppslagene om en diskusjon mellom Carlos og meg, er ikke sanne, sier Giggs til SkySports.

Giggs mener selv han har mye å gi i United.

- Jeg har alltid sagt at hvis jeg spiller slik jeg kan, vil jeg ha en plass på laget. De siste kampene har vært skuffende. Jeg ønsket å spille og hjelpe guttene, men forhåpentligvis er dette et vendepunkt for meg. Nå er jeg tilbake, og jeg ønsker å bli der, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere