*Nettavisen* Sport.

Avviser nye Benitez-rykter

Liverpools daglige leder Rick Parry har i dag atter en gang avvist rykter om at suksessmanageren Rafael Benitez er på vei til Real Madrid.

20.09.05 19:41

- Vi er ekstremt fornøyde med Benitez, og ønsker at han blir værende i klubben, fortalte Parry klubbens offisielle hjemmeside tidligere i dag.

Parry henviser til Benitez’ tidligere uttalelser om å fullføre sin kontrakt på Anfield, og understreker at Liverpool har til hensikt å fortsatt vinne titler under Benitez’ ledelse.

- Rafa har en enorm mulighet til å oppfylle sine ambisjoner hos oss. Å ta hjem pokaler til Anfield er vårt eneste fokus, og uten å undervurdere størrelsen på den målsetningen, er vi sikre på å greie det sammen, fortsetter Parry.

Benitez, som både har spilt for Real Madrid, og vært trener i klubbens yngre avdelinger, har også tidligere vært linket til hovedstadsklubben. Real Madrid har begynt sesongen katastrofalt med to tap på rad i serien, og det sviende 3-0-nederlaget mot Lyon i Mesterligaen friskt i minnet.

Den brasilianske treneren Wanderley Luxemburgo var også under massivt press i fjorårsseongen. Da red han så vidt av stormen, med spøkelset Rafael Benitez i garderobeskapet. Kanskje kommer spøkelset ut av skapet, og inn på Reals trenerbenk denne sesongen?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag