RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser nye Benitez-rykter

Sist oppdatert:
Liverpools daglige leder Rick Parry har i dag atter en gang avvist rykter om at suksessmanageren Rafael Benitez er på vei til Real Madrid.

- Vi er ekstremt fornøyde med Benitez, og ønsker at han blir værende i klubben, fortalte Parry klubbens offisielle hjemmeside tidligere i dag.

Parry henviser til Benitez’ tidligere uttalelser om å fullføre sin kontrakt på Anfield, og understreker at Liverpool har til hensikt å fortsatt vinne titler under Benitez’ ledelse.

- Rafa har en enorm mulighet til å oppfylle sine ambisjoner hos oss. Å ta hjem pokaler til Anfield er vårt eneste fokus, og uten å undervurdere størrelsen på den målsetningen, er vi sikre på å greie det sammen, fortsetter Parry.

Benitez, som både har spilt for Real Madrid, og vært trener i klubbens yngre avdelinger, har også tidligere vært linket til hovedstadsklubben. Real Madrid har begynt sesongen katastrofalt med to tap på rad i serien, og det sviende 3-0-nederlaget mot Lyon i Mesterligaen friskt i minnet.

Den brasilianske treneren Wanderley Luxemburgo var også under massivt press i fjorårsseongen. Da red han så vidt av stormen, med spøkelset Rafael Benitez i garderobeskapet. Kanskje kommer spøkelset ut av skapet, og inn på Reals trenerbenk denne sesongen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere