*Nettavisen* Sport.

Avviser salg av Furuseth Olsen

Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX

Klubbformann Christer Liljenberg i Örebro avviser at man vil selge Petter Furuseth Olsen og de øvrige stjernene for å berge elitelisensen.

26.05.04 18:19

Den svenske fotballklubben sliter tungt økonomisk, og risikerer tvangsnedflytting fra Allsvenskan neste sesong. Örebro har negativ kapital på 9 millioner svenske kroner, og tirsdag ble klubbens siste handlingsplan avslått av lisensnemnda i Sveriges fotballforbund.

Derfor skrev Sportbladet onsdag at den norske stjernespissen Furuseth Olsen og andre viktige spillere vil bli solgt unna.

- Det går naturligvis mange rykter om klubben, men vi i styret har sagt at vi selger ingen spillere. Kommer noen og byr ti millioner for en av dem, kan vi bli nødt til å si ja, men det inngår ikke i planene, svarer Liljenberg.

- Vi håper på støtte fra fansen, medlemmene, sponsorene, og vi vil også kutte kostnader, er hans løsning på problemene.

Furuseth Olsens svenske agent Patrik Mörk tror likevel sjansen for et salg er temmelig stor.

- Örebro vil naturligvis helst beholde Petter, og deres utgangspunkt er at han ikke er til salgs. Men man må løse sine økonomiske problemer, og alle spillere har en pris, sier han.

Det skorter trolig ikke på interesserte klubber. Seks allsvenske lag har vært i kontakt med Örebro angående nordmannen, blant dem Hammarby, der tidligere Stabæk-trener Anders Linderoth er trener.

Vestfoldingen selv er ifølge den svenske avisen ikke uvillig til å flytte på seg.

- Jeg er interessert i nye utfordringer, og en stor klubb er alltid interessant, sier Furuseth Olsen, som kom gratis fra Brann til Örebro.
(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.