Avviser United-bud på Gravesen

Foto: Paul Hanna (Reuters)

Manchester United avviser ryktene om at klubben har lagt inn et bud på Real Madrids Thomas Gravesen.

11.01.06 19:14

Ifølge Ekstrabladet er United villig til å gi om lag 30 millioner kroner for midtbanespilleren, men Real Madrid krever ytterligere ti millioner kroner for å gi slipp på ham.

- Det er Real Madrid som avgjør dette. Ikke meg, sier Gravesen til avisa. Dansken gikk for et par år siden fra Everton til Real Madrid for snaut 30 millioner kroner.

Manchester United avviser dette som oppspinn. Klubben opplyser overfor BBC at de kun har lagt inn bud på Patrice Evra og Nemanja Vidic i løpet av dette overgangsvinduet. Begge er på plass på Old Trafford.

Gravesens agent John Sivebæk kjenner heller ikke til noe United-bud.

- Det er garantert ingen overgang som er nært forestående, og hvis Manchester United har lagt inn et bud har ikke jeg hørt om det, sier agenten.

Manchester United kobles også til Romas Olivier Dacourt. 31-åringen, som tidligere har spilt i både Everton og Leeds, har et ønske om å spille i Premier League igjen, ifølge Sky Sports. Flere klubber har de siste månedene luktet på den franske landslagsspilleren.

For en tid tilbake ble det kjent at Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker Dacourt inn i rollen som Patrick Vieiras erstatter, men nå får han altså mest sannsynlig kamp fra sin manager-kollega i Manchester. Dacourts konrakt med Roma går ut til sommeren, og klubben skal være glade for å slippe han til en annen klubb, ifølge tv-kanalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag