RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviste Lillestrøms Lehne Olsen-anke


FIKK IKKE MEDHOLD: Straffen mot LSK-spiss Thomas Lehne Olsen opprettholdes, melder Norges Fotballforbund.
FIKK IKKE MEDHOLD: Straffen mot LSK-spiss Thomas Lehne Olsen opprettholdes, melder Norges Fotballforbund. (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Spissen må sone én kamps karantene.

Utestengelsen på én kamps karantene for Lillestrøm-spiller Thomas Lehne Olsen opprettholdes. Det informerer Norges Fotballforbund.

Ankeutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) landet dermed på samme beslutning som NFFs disiplinærutvalg gjorde tirsdag. De avgjorde at spissen måtte utestenges i én kamp for utbruddet mot dommeren i kampen mellom Lillestrøm og Vålerenga sist søndag.

- Må stå over

NFF skriver følgende på Twitter fredag ettermiddag:

«Ankeutvalget har behandlet LSKs anke på disiplinærutvalgets beslutning om å ilegge Thomas Lehne Olsen én kamps karantene.

Utvalget opprettholder beslutningen og dermed må Olsen stå over helgens kamp mot Start», heter det i en redegjørelse.

Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund kom tirsdag med sin avgjørelse i saken. Der fremgikk det altså at Olsen hadde blitt ilagt én kamps utestengelse for utspillet han kom med i forbindelse med Lillestrøms møte med Vålerenga.

Dommertirade

Lehne Olsen kom med sin tirade mot dommeren i pausen av kampen. Det skjedde etter det han oppfattet som en feilaktig offsideavgjørelse. TV-bildene viste at offsiden var korrekt avblåst.

- Jeg er drittlei. Nå må han begynne å følge med. Jævla dommerfaen, sa spissen på direkten.

Onsdag varslet LSK på sine nettsider at klubben hadde levert inn en anke. Åråsen-klubben henviste i sin redegjørelse for det de mente det er forskjellsbehandling mellom Olsen-saken og saken som omhandlet Kristiansund-spiller Daouda Bamba tidligere denne sesongen.

- Ja, men hver faens gang vi skal ha straffe, får vi det ikke. Mot Sandfjord skulle vi hatt straffe, men fikk det ikke. Og denne gangen også, før jeg traff ballen, tok han foten min. Og dommerne har ikke øyne. Hva faen? Det er for jævlig, sa Bamba til Eurosport - og ble belønnet med en irettesettelse av disiplinærkomiteen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere