Ba fansen holde kjeft

Foto: Reuters/Scanpix

John Terry er sannsynligvis Englands mest upopulære mann for tiden.

03.02.10 09:19

HULL CITY - CHELSEA 1-1: Chelsea kom til tirsdagens hengekamp mot Hull med en ypperlig sjanse til å øke ledelsen til Manchester United i Premier League.

Det endte med skuffelse for Carlo Ancelotti og hans menn.

I sentrum
Og med konstant buing for John Terry, som for tiden må tåle kraftig kritikk for at han ikke bare har vært utro mot sin kone Toni Poole Terry, men til alt overmål samtidig gjorde eks-kjæresten til sin tidligere lagkamerat Wayne Bridge gravid. Vanessa Perroncel tilbys nå millionbeløp for å stå fram i engelske aviser med sin historie.

Samtidig spekuleres det i at Terry kan bli vraket fra kapteinsrollen på det engelske landslaget.

Både før, under og etter kampen var John Terry hovedfokuset til de fleste fotografene som var til stede. Terry svarte med å signalisere til publikum at de skulle holde kjeft, da han fulgte etter lagkameraten Didier Drogba under feiringen av sistnevntes 1-1-mål.

Jevnspilt kamp
Det var for øvrig ikke mye av det som ble prestert utpå KC Stadium i arbeiderklassebyen Hull som tydet på at vi så Premier Leagues topplag mot et av ligaens bunnlag.

Phil Browns gutter skapte mye hodebry for londongjestene, og tok da også ledelsen gjennom Steven Mouyokolo etter en halvtimes tid. Da hadde Chelsea kun skapt én stor målsjanse, som Michael Ballack brukte til å heade midt på Boaz Myhill.

Didier Drogba utlignet til 1-1 med et velplassert frispark fra 18 meters hold.

På overtid i første omgang både kunne og burde Anthony Gardner ha gitt Hull 2-1, men den tidligere Tottenham-spilleren headet over målet til Petr Cech.

Sturridge kunne avgjort
Drøyt 20 minutter før slutt skjedde det mye. Didier Drogba headet et utsøkt innlegg fra Branislav Ivanovic like over mål, i duell med Hulls keeper Myhill, før Hull svarte med et flott angrep som førte til at George Boateng og Jozy Altidore kom alene med én Chelsea-forsvarer.

Innlegget fra Boateng holdt ikke samme klasse som resten av angrepet, og Altidore fikk derfor aldri sjansen til å avslutte.

På overtid reddet Myhill et godt skudd fra unge Daniel Sturridge til corner.

Hulls manager Phil Brown var imponert over spillernes prestasjoner.

- Vi spilte til tider fantastisk fotball, og vi la uten tvil press på dem. Vi fortjente definitivt det ene poenget, og kanskje til og med alle tre, mener Brown.

To cupbomber
Ellers er det verdt å merke seg at to Premier League-lag tirsdag kveld røk ut av FA-cupen etter tap mot antatt svakere motstandere. Notts County vant 2-0 mot Wigan og får som belønning møte Fulham i femte runde, mens Crystal Palace ledet 3-0 og vant 3-1 mot Wolverhampton og møter Aston Villa i femte runde.

Det gjenstår bare 16 lag når femte runde spilles helgen 13. og 14. februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.