RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ba om autograf - fikk rullestol

Sist oppdatert:
Heather Allinson ba David Beckham om en autograf for å finansiere kjøpet av en rullestol til sin handicappede datter. Svaret som kom, kunne hun aldri ha drømt om.

Den 40 år gamle mammaen fra Norfolk hadde ikke råd til den spesialtilpassede rullestolen til sin fem år gamle datter Lucy, som har cerebral parese. I et desperat forsøk på å skaffe penger, skrev hun et brev til David Beckham og ba om en autograf. Tanken var at hun senere skulle selge autografen på auksjon og kjøpe rullestol for pengene.

Svaret som kom, var av det utrolige slaget. Allinson ble kontaktet av Victoria Beckhams mor Jackie, som fortalte at ekteparet Beckham kunne tenke seg å betale for rullestolen.

- De sendte en sjekk, og Lucy har fått sin rullestol. Man hører så mye negativt om Beckhamene, så jeg vil at folk skal vite hva de har gjort for oss. Jeg kan ikke få takket dem nok, sier hun, ifølge Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere