RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baggio klar for Ancona

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO ANSA/BENVENUTI
Sist oppdatert:
Ancona har fortsatt til gode å vinne en kamp i Serie A. Nå har de handlet flittig mens overgangsvinduet er åpent. Siste tilskudd er Dino Baggio.

Ancona hentet inn spillere over en lav sko foran comebacket i Serie A i sommer. Spillere som Dario Hubner, Daniel Andersson og Daniele Berretta var bare noen av dem som skulle hjelpe dem til å holde plassen i den øverste ligaen i Italia.

Men suksessen har uteblitt totalt. Etter 17 serierunder har laget fortsatt til gode å vinne en kamp i Serie A. Bare fem poeng har det blitt.

Nå har laget nok en gang strødd rundt seg med eurosedlene for å forsterke laget. Fem spillere har kommet inn stadionportene i januar. Fire av dem fra engelske klubber.

Sistemann inn er Dino Baggio, som avbryter oppholdet sitt i Blackburn. Midtbaneveteranen har ikke fått tillit av Graeme Souness og vender hjem til Italia for å få karrieren tilbake på rett spor.

I tillegg kommer Mario Jardel fra Bolton, Luciano Zavagno fra Derby og Corrado Grabbi fra Blackburn. Ellers er Luigi Sartor hentet fra Roma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere