RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baggio tilbake på landslaget

(Foto: Scanpix)
Italias landslagssjef Giovanni Trapattoni vurderer å ta med fotballveteranen Roberto Baggio på det italienske landslaget igjen.

Den 37 år gamle italienske fotballegenden annonserte tidligere denne uken at han legger opp etter denne sesongen i Brescia. Det stopper likevel ikke Italias landslagssjef Giovanni Trapattoni i å fundere på å gi ham sjansen på landslaget igjen.

- Jeg har sett at han har bestemt seg for å slutte etter denne sesongen. Om han vil spille for landslaget vårt, vil jeg likevel plukke ham ut til noen av de kommende kampene. Kanskje allerede mot Spania 28. april, sier Trapattoni i følge TT.

200 Serie A-mål
Roberto Baggio scoret nylig sitt 200. mål i Serie A. Han spiller nå i Brescia, men huskes best fra sin tid i Juventus og AC Milan. 37-åringen har scoret 27 mål på 55 landskamper for Italia, noe som gjør ham til den fjerde beste målscoreren på landslaget gjennom tidende.

Baggio scoret blant annet to mål under VM på hjemmebane i 1990, og fulgte opp med fem mål i USA-VM 1994. Han blir av mange regnet som en av verdens beste fotballspillere gjennom tidene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere