Bakenga klar for Brügge

Foto: Twitter

Spilleren bekrefter selv overgangen på sin Twitter-konto

29.01.12 12:32

Lørdag ble det klart at både Markus Henriksen (19) og Mushaga Bakenga (19) var på vei til Club Brügge, i en avtale som var verdt mellom 40 og 50 millioner kroner.

Begge spillerne var lørdag på plass i Belgia for å se på forholdene. Det førte til at Markus Henriksen bestemte seg for å takke nei til tilbudet.

Spisstalentet Bakenga valgte imidlertid å slå til på tilbudet fra den belgiske storklubben. Det bekrefter han selv på sin Twitter-konto.

- Da er det klart! Fantastiske år med RBK og Trondheim, men nå blitt enige og er herved en spiller for Club Brugge, skriver trønderen.

- For øvrig en veldg fin by og føler det er det riktige steget for meg nå, legger spissen til.

Det var først spekulert i at Bakenga ville slutte seg til Brügge til sommeren, men spissen slutter seg til sin nye klubb umiddelbart. Han har skrevet under på en fem og et halvt år lang kontrakt.

- Nå er jeg veldig glad og spent. Det har gått fort, men det er en del av dette gamet her. Hadde jeg ikke trodd at dette var det riktige skrittet i karrieren min nå så hadde jeg ikke gjort det. Brügge er en fin klubb og jeg tror dette er et passende nivå opp for meg , sier 19-åringen til Rosenborgs hjemmeside.

Mushaga Bakenga blir dermed lagkamerat med Tom Høgli i den belgiske klubben.

Skriv det villeste Premier League-ryktet og vinn gratis Premier League i tre måneder! Se våre Facebook-sider for mer informasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.