RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakke forhandler med Sogndal

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
33-åringen kan nærme seg retur til moderklubben.

Nylig var Bakke i møte med Sogndals styreleder Gunnar Solbakken for å diskutere det som mange forventer blir en retur til moderklubben når kontrakten med Brann løper ut etter denne sesongen.

Les mer om Brann i BAs Brannmagasin

- Det er riktig at jeg har vært i et møte med styret i Sogndal, men ingenting er signert eller ferdigforhandlet, fastholder Eirik Bakke overfor BA.

Løse tråder
Sogndølen bedyrer at han heller ikke har bestemt seg for å forlate rødtrøyene. Å fortsette karrieren i rødt kan være aktuelt, men som alle vet er det mange løse tråder på Stadion om dagen som skal avklares.

- Jeg har god dialog både med Sogndal og Brann. Ingenting er avklart. Jeg har bare hatt et møte med Sogndal, «that's it», sier Bakke, som onsdag så moderklubben rykke opp til eliteserien fra TV-stolen.

Opprykk
Han legger ikke skjul på at han gledet stort over 2-0-seieren over Fredrikstad på Fosshaugane.

- Utrolig kjekt at de er tilbake, selv om det har ligget i kortene en stund at de ville klare det, sier den 33 år gamle sogndølen.

Denne saken er hentet fra Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere