*Nettavisen* Sport.

Bakke vil bli i Villa

Foto: (Scanpix/AP)

Eirik Bakke ønsker å spille for Aston Villa ut sesongen. Men også flere andre Premier League-klubber skal være interessert i nordmannen.

Det er Villa-manager David O'Leary som hevder at Bakke ønsker å bli i Birmingham-klubben utover låneavtalen som går ut januar.

- Han ønsker å bli her. Han har vært inne på kontoret mitt og sagt at han ønsker å bli her, og at han ikke har lyst til å spille for noen andre klubber denne sesongen, sier O'Leary til Villas hjemmeside.

- Han ønsker at ting skal fortsette slik de er nå. Han hadde svært lyst å spille cupkampen sist helg, men fikk ikke lov av Leeds. Det virker som om de ønsker å vente til slutten av januar for å se om det kommer andre tilbud til ham. Derfor er de redd interessen fra andre skal avta dersom han har spilt cup for oss, forklarer manageren.

Villa ha for lengst signalisert at de vil beholde nordmannen på Villa Park. Og O'Leary er optimist med tanke på å beholde midtbanespilleren.

- Jeg har sagt til klubbledelsen at jeg vil ha ham med videre. Foreløpig er det bare snakk om et utlån ut sesongen. Vi har ikke diskutert hva som eventuelt skjer etter det, fordi jeg tror Eirik ikke har lyst til å se så langt frem i tid ennå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.