RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bale: - Vet ikke hvorfor han ikke liker meg

Foto: Stephen Pond / Pa Photos
Sist oppdatert:
Tottenham-stjernen har fortsatt ikke fått en beklagelse fra Premier League-rivalen.

Tottenhams lynving Gareth Bale har - nær sagt som vanlig - hatt en imponerende start på sesongen, til tross for at Spurs har kommet noe tregt igang.

I et lengre intervju med The Guardian forteller Bale om Spurs-fremtiden som ser lys ut, redselen for edderkopper og forholdet til Charlie Adam.

Stor progresjon
Foran det historisk vanskelige møtet med Manchester United sier Bale at Tottenham bare har blitt bedre og bedre denne sesongen.

London-klubben står nå med to strake seiere i Premier League, noe han mener er mye på grunn av de nye signeringene, og i særdeleshet Moussa Dembele.

- Vi så alle hva Moussa var i stand til i Fulham. Han er en super signering for oss, rett og slett en stor spiller. Jeg tror han bare vil være enda bedre i Tottenham, og er i stand til å fylle tomrommet etter Luka Modric, sier Gareth Bale.

Følg Man United - Tottenham direkte her fra 18.30!

Mannen som hentet Dembele, manager André Villas-Boas, får også skryt av Tottenhams største stjerne.

- Han er veldig enkel å prate med. Hver gang vi føler at noe er i veien står døren hans åpen. Det er slik han ønsker at vi skal jobbe; sammen, forteller Bale.

- For eksempel, hvis vi føler at treningene er for harde, kan vi be ham å roe ned litt. Selvfølgelig har han en del å lære som manager, men han står for all treningen og coachingen selv, noe jeg synes er flott, fortsetter han.

Redd for edderkopper
Gareth Bale har lenge vært ettertraktet blant de aller største klubbene i Europa, og hovedpersonen selv innrømmer at et utenlandseventyr frister.

- Å dra utenlands er noe jeg virkelig ønsker å oppleve, og hvis noe skulle komme opp vil jeg naturligvis være interessert i å høre, sier han, og understreker at han ikke frykter et eventuelt opphold utenfor de britiske øyer.

På spørsmål om det er noe waliseren i det hele tatt frykter, svarer han bekreftende.

- Edderkopper. De skremmer livet av meg, sier han og viser dermed en noe mer menneskelig side enn hva som er tilfellet på gressmatta.

Ikke bestevenner
Noe annet Bale kanskje bør frykte er knottene til nåværende Stoke-spiller Charlie Adam.

Skotske Adam har både som Blackpool- og Liverpool-spiller vært ekstra hard i taklingene når motstanderen heter Gareth Bale.

Først da han med stor kraft stemplet Bale høyt opp på ankelen. (Se YouTube-video her).

Andre, og foreløpig siste gang, da Liverpool og Tottenham møttes til oppkjøringskamp i USA, og Adam på nytt stemplet Bales venstre ankel. Denne gangen bakfra. (Se YouTube-video her).

Bale selv skjønner ikke hva han har gjort mot Adam, og bekrefter at han aldri har mottatt noen unnskyldning.

- Hverken første eller andre gang, nei. Han liker meg tydeligvis ikke særlig godt, jeg aner ikke hvorfor, avslutter Bale.

På Old Trafford venter Manchester United Gareth Bale og Tottenham. Heldigvis ingen Charlie Adam, vil kanskje Bale si.

Kampen kan du natruligvis følge i vårt livesenter, NaLive, fra klokken 18.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere