*Nettavisen* Sport.

Bale debuterte med scoring

Foto: Denis Doyle / Getty Images

Gareth Bale har begynt nedbetalingen.

15.09.13 11:15

Bale scoret fem minutter før pause i 2-2-kampen borte mot Villarreal. Resultatet betyr at Real Madrid er to poeng bak Atlético Madrid og Barcelona, som deler førsteplassen etter hver sin seier tidligere lørdag.

Real Madrid ble overkjørt i første omgang. Cani ga Villarreal ledelsen, og bare flotte redninger av keeper Diego López holdt gjestene inne i kampen.

Det var derfor en viktig scoring da Bale fra kloss hold satte inn et innlegg fra Dani Carvajal i slutten av første omgang. Han startet kampen på høyre kant, mens Cristiano Ronaldo spilte på venstre.

Ronaldo ga Real Madrid ledelsen i annen omgang, noen minutter etter at Bale var byttet ut, men Giovani Dos Santos ordnet en fortjent utligning for hjemmelaget.

Scoringen til Ronaldo var av det heldige slaget. Hans skudd traff en forsvarer, spratt ut i Ronaldos bein og endte i nettet.

Drama i Barcelona
Barcelona var også på vei til å avgi poeng, men stjal seieren på overtid av overtiden da Alexis Sánchez gjorde 3-2 mot Sevilla. Det var lagets fjerde seier av fire mulige i serien.

Scoringer av Dani Alves etter 35 minutter og Lionel Messi etter 75 minutter så ut til å ha avgjort kampen, men så slo Sevilla kraftig tilbake.

Etter 79 minutter skapte Ivan Rakitic spenning da han reduserte til 2-1, og på overtid sjokkerte Coke ved å bredside inn utligningen etter forferdelig markeringsspill i Barcelonas forsvar.

Like etter var Marko Marin nære ved å score vinnermålet for Sevilla, men avslutningen hans gikk like utenfor.

I stedet gikk det som det ofte gjør. Barcelona gikk til et siste angrep, og da Messi kom til linjen og klarte å legge inn, kastet Alexis Sánchez seg fram og styrte ballen i mål.

Uheldig
Dermed kunne Barcas spillere juble for en dramatisk seier. Samtidig kunne Sevilla tenke på det som kunne vært.

Laget så ut til å utligne da Barcelona ledet 1-0, men ble snytt etter en merkelig dommeravgjørelse. Juan Cala headet ballen i mål etter 70 minutter, men dommer Cesar Muni valgte å blåse for en forseelse i feltet. Det var det få som skjønte noe av, og dermed beholdt Barca ledelsen.

Barcelona deler førsteplassen med Atlético Madrid har tatt fire seirer på rad med 14-4 i målforskjell. Atlético vant 4-2 over Almería med scoringer av David Villa, Diego Costa, Tiago og Raul Garcia. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.