Gå til sidens hovedinnhold

Bale herjet med Inter

Tottenham-stjernen med scoring og assist.

TOTTENHAM - INTER 3-0:

Gareth Bale har vært i magisk form den siste tiden, og svært få fotballspillere er like omtalt som den hurtige waliseren de siste ukene.

Mot Inter i Europa League torsdag fortsatte Tottenham-stjernen sine herjinger. Det tok bare seks minutter før han sendte vertene i føringen.

Om man teller med alle kamper for både Spurs og Wales, har Bale nå scoret 11 ganger på de ni siste kampene. Det er uhyre sterke tall.

Waliseren vartet også opp med en assist i møtet med italienerne og sørget, sammen med gode lagkamerater, for at Tottenham har et glimrende utgangspunkt.

- Det er alltid godt å få en scoring, uansett hvordan den kommer. Jeg trives på fotballbanen nå. Dette var en herlig kamp og vi ta med oss en bra ledelse, sier Bale til ITV

Det eneste skåret i gleden var at Bale pådro seg et gult kort for filming i første omgang, og dermed må stå over returkampen mot Inter på Giuseppe Meazza i Milano.

- Vi har forhåpentligvis gjort nok til at vi kan gå videre uten Bale på laget. Men det blir ikke lett. Inter fortsatt et topplag, og vil nok vise seg fram foran egne fans, sier Spurs' Jermain Defoe.

Når Tottenham møter Liverpool på Anfield søndag, er han imidlertid trolig på plass, og de røde kan også fort få en tøff oppgave med å stoppe formspilleren.

Bale, selvfølgelig
Det var kun spilt seks minutter på White Hart Lane da ballen lå i nettet for første gang.

Unggutten Gylfi Sigurdsson, som i sommer valgte Spurs foran Liverpool, har vokst seg bedre og bedre i londonklubben og viste seg fra en bra side i første omgang mot Inter.

Det var islendingen som slo innlegget da Gareth Bale headet Tottenham i føringen. Waliseren knuste Esteban Cambiasso i luften og sørget for jubel blant hjemmefansen.

Bale har vært i strålende form den siste tiden, og fortsatte den gode trenden mot italienerne.

Jermain Defoe var også aktiv for Spurs, og kom til en god avslutning like etter scoringen. Spissen fintet seg fint fri, og avsluttet godt, men Samir Handanovic reddet flott.

I det 18. minutt var Defoe på farten igjen. Aaron Lennon slo inn, og Defoe vendte opp og avsluttet. igjen reddet keeper, men Sigurdsson var våken på returen og ordnet 2-0.

Dårlig forsvarsspill
Inter skapte ikke all verden i første omgang, men utskjelte Ricky Alvarez fikk en god mulighet før pause. Argentineren ble spilt igjennom, men skjøt utenfor fra litt skrå posisjon.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Midtbanemann Moussa Dembele fortjener også litt omtale for sin første omgang i London. Spurs-stjernen sto med 100 prosent treff på pasninger og vant også en rekke dueller.

Etter hvilen fortsatte Tottenham kjøret mot det italienske laget og det ga uttelling etter 53 minutter. Denne gangen var den belgiske Jan Vertonghen som var målscorer.

Gareth Bale slo en corner og forsvarsspilleren fikk stå ganske så alene i feltet. Forsvarsspillet til bortelaget var i nærheten av skandaløst.

Hjemmelaget fikk muligheten til å pynte på resultatet ytterligere, da Aaron Lennon ble spilt igjennom, men den hurtige vingen klarte ikke overliste Inters burvokter.

I andre enden kunne innbytter Rodrigo Palacios ha funnet nettmaskene, men den argentinske spissen ble stopper av superveteran Brad Friedel, som sto for vertene.

Flere mål ble det imidlertid ikke på White Hart Lane denne kvelden og Tottenham kan glede seg over et godt utganspunkt før returkampen neste uke.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '91DDE4EAF1E142B38C2B3E0406EDB664', '1cqrl7i70wrtr1r0hbm6t0gw9f', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1cqrl7i70wrtr1r0hbm6t0gw9f', 'eplayer14');
Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut