RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE TIL UNITED: Det sier Real Madrid Gareth Bale.
IKKE TIL UNITED: Det sier Real Madrid Gareth Bale. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters / NTB scanpix)

Bale med klar United-melding

Sist oppdatert:
- Jeg har lenge igjen av kontrakten.

Britiske tabloider har koblet Gareth Bale til Manchester United i lang tid, men den walisiske superstjernen sier det ikke ligger noen sannhet i ryktene.

Bale til United-ryktene er blitt holdt i live av diverse britiske aviser i lang tid, til tross for at de har virket svært urealistiske.

Nå tar lynvingen bladet fra munnen og sier det ikke er aktuelt med en retur til Premier League.

- Jeg kan ikke se meg selv spille for Manchester United. Jeg ble spurt nylig om jeg trives i Madrid, og det gjør jeg, sier han ifølge nyhetsbyrået Reuters i et radiointervju.

Ble pepet ut
Bale forlot Tottenham til fordel for Real Madrid for halvannet år siden. Da bød United etter sigende mer enn Real, men waliseren valgte likevel å reise til den spanske hovedstaden.

De siste månedene er det blitt skrevet at United vil bruke rundt 1,4 milliarder på Bale, eventuelt tilby keeper David de Gea som en del av overgangssummen.

- Jeg har lenge igjen av kontrakten min, jeg trives her og vinner trofeer. Det vil jeg fortsette å gjøre i Real Madrid, sier han.

Det ble satt spørsmålstegn rundt Bales framtid i Madrid da han nylig ble pepet ut av lagets egne supportere. Grunnen var at han i kampen mot Espanyol valgte å avslutte fremfor å sentre til toppscorer Cristiano Ronaldo.

- Jeg føler støtte på Bernabéu, og kommer til å fortsette å jobbe for å vise hva jeg er god for på banen.

Gode venner
Han avviser også alle spekulasjoner om at han og Ronaldo ikke kommer overens.

- Det er ingen rivalisering. Vi har møter der vi diskuterer taktikken. Er det et frispark fra venstre, tar Cristiano det. Fra høyre er det vanligvis meg. Vi kommer godt overens, sier han.

25-åringen har blitt anklaget for å ikke sentre ofte nok, men Bale kan ikke forstå hvor beskyldningene kommer fra.

- Jeg synes ikke jeg er grådig. På banen legger jeg opp til mål og scorer også selv. Det er slik jeg spiller. Pressen får bare si hva de vil. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere