RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bale og Ramsey herjet for Wales

MÅLSCORERE: Gareth Bale og Aaron Ramsey sørget for at Wales tok en sterk 3-0-seier borte mot Israel.
MÅLSCORERE: Gareth Bale og Aaron Ramsey sørget for at Wales tok en sterk 3-0-seier borte mot Israel. Foto: Dusan Vranic (Ap / NTB scanpix)
Sendte «dragene» ett ssteg nærmere EM.

ISRAEL - WALES 0-3:

Gareth Bale scoret to mål da Wales slo Israel 3-0 og gikk til topps i EM-kvalifiseringens gruppe B.

Wales' andre store stjerne, Aaron Ramsey, gjorde 1-0 like før pause, men annenomgangen tilhørte Real Madrid-spilleren.

Først gjorde han 2-0 med et strålende frispark fem minutter etter sidebyttet, før han sikret 3-0 kvarteret før slutt. Waliseren har fått måttet tåle kritikk for sitt spill i Real Madrid den siste tiden, men det ser altså ikke ut til å påvirke landslagsspillet.

Med seieren klatrer Wales til topps i gruppe B, to poeng foran nettopp Israel. Dermed er landet i føringen i jakten på EM-spill i 2016, noe som vil være et solid steg for en nasjon som ikke har deltatt i mesterskap siden VM i 1958.

- Å gå til topps i gruppen er helt fantastisk. Første omgang var tøff, men vi løp mye og gjorde det vanskelig for dem. I annen omgang gikk vi ut i fyr og flamme og viste hvilket godt lag vi er, sa Bale til Sky Sports etter kampen.

Tapet mot Wales var uvant kost for hjemmesterke Israel. Før lørdag hadde de ikke tapt en offisiell kamp på hjemmebane på to og et halvt år. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere