RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bale reddet Wales seks minutter på overtid

REDDET WALES: Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg poeng mot Belgia.
REDDET WALES: Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg poeng mot Belgia. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Real Madrid-spilleren reddet ballen på streken.

Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg 0-0 og ett poeng mot Belgia i EM-kvalifiseringen i fotball søndag kveld.

Real Madrid-spilleren fikk ballen unna etter at Aston Villa-spilleren Christian Benteke hadde headet den mot mål. Bale kunne fort ha blitt matchvinner, men maktet ikke å score da han fikk sin ene store sjanse tidligere i kampen.

Belgia har ikke kommet godt i gang i kvalifiseringen, og mot waliserne var de heller ikke gode og dyktige nok. Spesielt i 1. omgang misbrukte de en rekke sjanser, og Nicolas Lombaerts var nærmest da han traff stolpen.

Med to seirer og to uavgjort er Wales ubeseiret etter fire kamper i gruppe B. Israel kan gå forbi dem på tabellen om de vinner hjemme mot Bosnia-Hercegovina senere søndag.

Kypros er oppe på seks poeng og er faktisk foran Belgia etter fire spilte kamper. Søndag vant de 5-0 hjemme mot Andorra. George Efrem scoret tre mål, mens Giorgos Merkis og Dimitris Christofi (straffe) bidro med ett hver. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere