Bale til Nettavisen: - Jeg ble selvfølgelig skuffet

MATCHVINNER: Gareth Bale ble matchvinner mot Córdoba lørdag ettermiddag.

MATCHVINNER: Gareth Bale ble matchvinner mot Córdoba lørdag ettermiddag. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Cristiano Ronaldo stormet forbi pressen etter å ha blitt utvist mot Córdoba.

24.01.15 21:10

CÓRDOBA - REAL MADRID 1-2:

CÓRDOBA (Nettavisen): Cristiano Ronaldo så rødt da Martin Ødegaards nye lagkamerater i Real Madrid møtte Córdoba lørdag ettermiddag.

STORMET FORBI PRESSE: Cristiano Ronaldo gikk raskt forbi presseområdet etter kampen mot Córdoba. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Portugiseren sparket ned en motspiller på stillingen 1-1 og ble sendt i garderoben. Men til tross for at Real Madrid kun var ti mann mot slutten av kampen, ble Gareth Bale matchvinner to minutter før full tid da waliseren scoret på straffe.

Se Ronaldo-situasjonen nederst i saken.

Dermed vant Real Madrid 2-1 borte mot Córdoba i en svak forestilling av Los Blancos.

Skuffet over utvisningen
Til Nettavisen forteller matchvinner Gareth Bale at han ble skuffet over å se lagkameraten bli utvist.

- Jeg ble selvfølgelig skuffet, men jeg har ikke sett hendelsen, så jeg kan egentlig ikke kommentere det, sier Bale til Nettavisen.

Waliseren var imidlertid glad for å ta samtlige tre poeng med hjem til Madrid.

- Det var en vanskelig kamp. Banen var ikke så bra, men det er vel likt for begge lag. De gjorde det vanskelig for oss. De tvang oss til å jobbe veldig hardt. Noen ganger har man slike kamper i fotball, men vi klarte å vinne, sier Bale.

Stormet forbi pressen
Cristiano Ronaldo gikk forbi pressesonen etter kampen, men hadde ingen planer om å stoppe for å slå an en prat med Nettavisen og de andre journalistene til stede.

På Twitter har imidlertid verdens beste fotballspiller beklaget oppførselen sin i kampen mot Córdoba.

- Jeg er lei meg for min impulsive handling i dag, og jeg ber om tilgivelse, spesielt fra Edimar, skriver Ronaldo.

Sjokkåpning av Córdoba
Det skulle ikke ta mange minuttene før stemningen gikk i taket på Estadio El Arcángel lørdag ettermiddag.

Hjemmelaget fikk en drømmeåpning på oppgjøret mot gigantene fra hovedstaden. Kun to minutter var spilt da Córdoba fikk straffe etter at Bebés skuddforsøk traff armen til Sergio Ramos inne i sekstenmeteren.

Fra elleve meter var Nabil Ghilas iskald og banket ballen opp i høyre kryss.

TOK LEDELSEN: Ghilas satte inn 1-0 for Córdoba på straffe etter kun to minutter av lørdagens oppgjør mot Real Madrid. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters)

Real Madrid prøvde utover omgangen å legge press på hjemmelaget, men slet med å bryte ned et hardtkjempende Córdoba-forsvar.

Miroslav Djukics menn var ikke bare gode i forsvar, men skapte også problemer for Real Madrid på kontringer.

Etter 17 minutter var Manchester United-flopp Bebé kun centimetere fra å øke ledelsen til 2-0. Portugiseren forsøkte seg med et skuddforsøk fra hjørnet av sekstenmeteren, men ballen sniddet stolpen og gikk til side for mål.

Benzema utlignet
Men da Córdoba ikke tok vare på sjansen, skulle Real Madrid vise seg å være dødelig effektive.

Gjestene første store sjanse kom først etter 26 minutter da James Rodriguez la en corner. Ballen endte på hodet til Gareth Bale som stusset videre til Karim Benzema. Fra kun to meter skjøt franskmannen ballen opp i nettaket og det stod 1-1 i Córdoba.

Karim Benzema utligner for Real Madrid mot Córdoba. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters)


Etter scoringen roet kampen seg noe ned. Med unntak av noen halvsjanser til Real Madrid skjedde det lite, og da dommeren blåste av til pause stod det fortsatt 1-1. Det virket hjemmepublikummet svært tilfredse med, for Córdoba fikk trampeklapp da laget gikk i garderoben etter første 45.

Store Córdoba-sjanser
Det var hjemmelaget som skapte andre omgangs første sjanse. Etter 54 minutter tok Fede Cartabia med seg ballen gjennom Real Madrid-forsvaret før han avsluttet fra cirka 15 meter. Til publikums store frustrasjon gikk ballen like utenfor.

Minuttet senere var Córdoba nære scoring igjen. Denne gangen var det Bebé som fikk sjansen på en kontring, men portugiserens avslutning var for svak, og Iker Casillas reddet enkelt.

Som i førsteomgang slet Real Madrid med å skape sjanser mot hjemmelaget selv om de så mest til ballen.

Ronaldo utvist
67 minutter ut i oppgjøret var Córdoba igjen centimetere fra å score deres andre mål for dagen. Denne gangen var det Florin Andone som fikk muligheten for hjemmelaget, men alene med keeper lobbet Córdoba-angriperen ballen i tverrliggeren.

Real Madrid virket å sette inn et ekstra gir mot slutten av kampen og etter 78 minutter var Benzema nære med å score sitt andre mål for dagen da han avsluttet fra kanten av sekstenmeteren. Men Juan Carlos i Córdoba-målet fikk slått ballen til side.

Minutter senere skulle vondt bli til verre for Real Madrid. En frustrert Cristiano Ronaldo fikk nemlig direkte rødt kort da han sparket ned Córdoba-forsvarer Edimar i ren frustrasjon.

Bale ble helten
Til tross for at de spilte med ti mann de siste ti minuttene, stakk Real Madrid til slutt av med alle tre poengene.

2-1-målet kom to minutter før full tid da Gareth Bale scoret enkelt på straffe.

Gareth Bale var fornøyd med å bli matchvinner mot Real Madrid, men ville ikke ta seg tid til å snakke om Martin Ødegaard lørdag ettermiddag. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters)


Straffen skaffet han selv, da han skjøt ballen i armen på en Fede Cartabia på et frispark.

Real Madrid leder fortsatt La Liga med sine 48 poeng.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Real Madrid

Mest lest på Sport

Annonsebilag