RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ballack ferdig i Bayern München

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Bayern München har allerede startet jakten på Michael Ballacks erstatter.

For første gang bekrefter Bayern Münchens trener Felix Magath at årets sesong blir Ballacks siste i den tyske storklubben.

Magath forteller til den tyske München-baserte avisen tz at Bayern allerede har startet jakten på den tyske landslagskapteinens erstatter på Allianz Arena.

Leter etter ny leder
- Når Michael forlater oss, mister vi en personlighet som har kapasiteten til å ta ansvar på banen. Vi leter nå etter en ny ledende figur fra andre klubber, bekrefter Magath overfor tz.

Flere europeiske storklubber har lenge jaktet på Ballacks underskrift. Men skal en tro de heteste spekulasjonene de siste ukene, er det Premier League-mestrene Chelsea som ligger best an til å kapre playmakerens underskrift.

Engelske og tyske medier har spekulert i at Ballack er tilbudt en ukelønn på 1,2 millioner kroner om han velger å knytte seg til Chelsea som Bosman-spiller i sommer.

Ballack har imidlertid avvist at han er enig med Chelsea om en lukrativ fireårsavtale, men spillerens agent sa forrige uke at tyskeren var svært interessert i å spille for London-klubben.

- Får ikke problemer
- Det er en stor mulighet til å skaffe seg nye utfordringer. Vi har vært avhengig av Ballack i flere sesonger, men det betyr ikke at vi kommer til å få problemer når han forlater oss, konstaterer Magath, ifølge Reuters.

29 år gamle Ballack ble hentet til Bayern München fra Bayer Leverkusen i 2002. Han blir betegnet som den eneste spilleren i virkelig verdensklasse fra Tyskland for øyeblikket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere