RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ballack klar for ny klubb

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sjekk hvem som blir tyskerens nye arbeidsgiver.

Michael Ballack har signert en toårskontrakt med Bundesligaklubben Bayer Leverkusen. 33-åringen, som skadet seg stygt i FA-cupfinalen for Chelsea og med det mistet VM, hadde sitt gjennombrudd som fotballspiller i nettopp denne klubben, da han i 1999 ble en del av spillerstallen.

- Å komme tilbake til Bayer Leverkusen fullender sirkelen, har den tyske landslagskapteinen sagt, ifølge Reuters.

I 2002 ledet Ballack Bayer Leverkusen til Champions League-finale, før han samme år ble hentet til Bayern München og fire år senere ble Chelsea-spiller.

- Jeg hadde noen fantastiske år og mye suksess som bringer tilbake gode minner. Det har bidratt til at jeg endelig tok en beslutning om å returnere.

Prislappen den tyske klubben måtte betale for midtbanekjempen skal angivelig være på nesten 100 millioner kroner. Bayer Leverkusens rival i den tyske serien, Wolfsburg, skal ha tilbudt betydelig mye mer for Ballack, men måltyven går altså fra Chelsea til sin tidligere klubb.

Nå håper Ballack på sitt femte ligagull. Fra før har han vunnet Bundesligaen én gang med Kaiserslautern og tre ganger med Bayern München.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere