*Nettavisen* Sport.

Ballgutt la opp til mål

Foto: (Faksimile: Youtube)

Norske fotballkubber burde kanskje bruke mer tid på å drille ballguttene i hurtig opptreden. Sånt kan det nemlig bli mål av.

10.03.09 12:49

Det ble ettertrykkelig bevist i en kamp i israelsk 2. divisjon. 19 minutter ut i kampen mellom Hapoel Haifa og Hapoel Bnei havnet nemlig en av ballguttene i uvant mye fokus.

Unggutten Ofek Mizachi reagerte lynraskt da Hapoel Haifas keeper opererte som sweeper og headet ballen ut til innkast. En god prestasjon av målvakten, men den straffet seg som følge av ballguttens raske reaksjon.

(Se målet her. Saken fortsetter under)

HTML EMBED

Han sørget lynraskt for at Hapoel Bnei fikk ny ball og kunne ta det påfølgende innkastet umiddelbart. Ballen ble kastet kort inn i banen til en Bnei-spiller som enkelt kunne lobbe ballen inn i det tomme målet. Hapoel Haifa-keeperen hadde ingen mulighet til å rekke tilbake mellom stengene etter sin lille sweeper-aksjon.

Det hører med til historien at Hapoel Haifa tapte kampen, men ballgutten Ofek bør uansett være sikret plass på sidelinja også i framtida. Ballgutten kommer med målgaranti.

(ANB)

Nettavisens Tippeliga-managerspill: Sett opp ditt drømmelag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.