RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Balotelli fnyser av overgangsryktene

Foto: Alex Livesey / Getty Images
Sist oppdatert:
Superstjernen stortrives i Premier League.

Mario Balotelli har for alvor etablert seg som en av Premier Leagues beste spisser denne sesongen, og står med åtte mål på 14 kamper.

Manchester City-spissen har likevel klart å tirre på seg Roberto Mancini ved flere anledninger, blant annet ved å sette fyr på sitt eget hus, etter at han lekte med fyrverkeri innendørs.

Avisene har derfor spekulert i et Balotelli-salg, og AC Milan skal være svært interessert i å hente tilbake 21-åringen til Milano.

Nå går Balotelli ut mot ryktene.

I et intervju med det italienske radioprogrammet Radio Radio, omtaler spissen overgangsryktene på denne måten:

- Avisene skriver at jeg vil vekk fra Manchester City, men jeg har aldri snakket med noen aviser om dette. De kan si hva de vil, men jeg er i Manchester nå, og jeg er på kontrakt med City. Inntil videre er det ikke i tankene mine å snakke om en kontrakt med en ny klubb, sier Balotelli til Radio Radio.

Han understreker at han stortrives med tilværelsen i England.

- Premier League har vært en ny opplevelse for meg. Det var tungt i starten, men hvis jeg skal fortelle sannheten, så er jeg virkelig glad for å være her, lyder det fra Balotelli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere