RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Balotelli fornærmet og skremte dommeren

Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Spissen utestengt i tre kamper.

Milans urokråke Mario Balotelli fikk se det røde kortet etter at søndagens kamp mot Napoli var over. Det kostet ham tre kampers suspensjon.

Ingenting gikk Balotellis og Milans vei søndag da de tapte 1-2 for Napoli. Balotelli kunne ha utlignet til 2-2 på straffe like før slutt, men misset for første gang i karrieren fra ellevemeteren.

Den tidligere Manchester City-spissen hadde tidligere satt 26 strake straffespark i mål, før Napolis Josep Manuel Reina neket han scoring fra krittet.

I frustrasjonen av både straffebommen og et surt tap pådro Balotelli seg sitt annet gule kort etter en krangel med dommeren etter kampslutt.

I tillegg til å få den automatiske én-kamps karantene et rødt kort gir, fikk han ytterligere to kamper for å ha uttrykt seg fornærmende og skremmende overfor dommeren etter utvisningen.

Dette betyr at Balotelli blant annet går glipp av storkampen borte mot Juventus tidlig i oktober. Han mister også kampene mot Bologna og Sampdoria.

Milan ble samtidig dømt til å spille for delvis tomme tribuner i neste hjemmekamp.

Milanfansen kom med fornærmende tilrop til Napolis støtteapparat i kampen, og tilropene skal ha vært av det diskriminerende slaget som blant annet gikk på hvor Napoli kom fra i landet.

Det har som kjent lenge vært et stort skille mellom sør og nord i Italia, der den nordlige delen av støvellandet er sett på som de «rike».

Etter oppgjøret i helgen Napoli på andreplass i Serie A, med 12 poeng. Roma topper med like mange poeng som Rafael Benítez' mannskap.

Milan på sin side har ikke fått noen god start på sesongen og står bokført med fire poeng etter fire kamper. Det holder til en 12.-plass på tabellen så langt.(©Nettavisen/NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere