RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Balotelli i ny skandale

Sist oppdatert:
Dro på strippeklubb under 48 timer før kamp.

Mario Balotelli ble utelatt fra den italienske landslagstroppen til kampen mot USA tidligere i uken. Landslagssjef Cesare Prandelli begrunnet vrakingen med spissens mangel på disiplin.

Balotelli viser muligens ikke at han ønsker å forbedre sin oppførsel etter at spissen nok en gang har havnet i trøbbel.

Dro på strippeklubb
Rapporter vil ha det til at Balotelli skal ha blitt sett på en strippeklubb i morgentimene fredag, mindre enn 48 timer før Citys kamp mot Bolton.

Det er The Sun som har publisert bildene av Balotelli som kommer ut av strippeklubben.

Mancini uttalte seg før denne hendelsen var blitt kjent, men var allerede da enig med Prandelli i at Balotelli må bedre sin oppførsel.

- Jeg tror han kan forbedre seg hvert år fordi han er ung. Med Mario kan alt skje, sier Mancini til The Guardian.

- Han burde forstå at når man spiller må man konsentrere seg om kampen, lagkameratene, ballen og bevegelser. Ikke andre ting. Han trenger å forbedre dette, sier City-manageren.

Kan bli vraket
Både Edin Dzeko og Sergio Agüero spilte begge landskamper tidligere i uken, og det var ventet at Mancini ville bruke Balotelli fra start i lørdagens oppgjør mot Bolton. Nå spørs det om ikke Balotelli risikerer å bli vraket til kampen etter fredagens festligheter.

Det er som nevnt ikke første gang Balotelli havner i trøbbel. I 2011 satte han fyr på sitt eget hus etter å ha tent på fyrverkeri inne i huset.

Han er i tillegg anklaget for å ha kastet en dartpil på en av Citys ungdomsspillere.

Balotelli har derimot vært god på banen for City, til tross for et par unødvendige utvisninger. Spissen har scoret hele ti ganger i årets Premier League-sesong på sine 16 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere