RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Balotelli på fengselsbesøk

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Italienske stjerner møtte innsatte i Firenze.

I forbindelse med Italias EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia, besøkte noen av de italienske stjernene Sollicciano-fengselet i Firenze.

Mario Balotelli, Gianluigi Buffon og trener Cesare Prandelli var blant de som signerte autografer og snakket med de innsatte i fengselet.

Krever bedre fasiliteter
Ifølge Gazzetta dello Sport krever de innsatte bedre treningsfasiliteter i fengselet og noen mente landslagsspillerne burde bidra til det.

- Med alle de pengene fotballspillerne tjener, prøver de å tjene mer gjennom gambling. Det er vi som trenger penger, sa en innsatt til avisen.

Stemningen ble imidlertid langt hyggeligere da Balotelli og Buffon gikk på scenen for å svare på spørsmål fra de innsatte.

- Jeg var aldri i tvil om å takke ja, da jeg ble spurt om å stille opp, sier Balotelli, som manet de innsatte til ikke å gi opp ved å uttrykke at alle har en sjanse i livet.

Manchester City-spilleren fikk blant annet spørsmål om bruken av iPad, mens han varmet benken for Italia mot Færøyene.

- Jeg hørte ikke på iPad da jeg satt på benken. Jeg hørte på den før det, forklarte Balotelli.

- Vil verdsette livet
Gianluigi Buffon snakket også til de innsatte om hva framtiden kan bringe for dem.

- Når dere kommer ut herfra, får dere ansvaret for deres eget liv, og dere vil verdsette det mer, sa Juventus-keeperen.

Verdensmesteren har stor tro på det italienske landslaget og takker Cesare Prandelli for at laget er på rett kurs etter noen magre år i etterkant av VM-triumfen i 2006.

- Det er min første periode på landslaget at vi prøver å styre kampen ved å holde i ballen, takket være Cesare Prandelli, sa Buffon.

Italia slo Slovenia 1-0 etter scoring av Giampaolo Pazzini og er klar for EM-sluttspillet i Polen og Ukraina neste sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere