RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates (AFP)

Balotelli satte fyr på eget hus

Sist oppdatert:
City-stjernen måtte holdes tilbake da han forsøkte å redde penger fra brannen.

Mario Balotelli.

Trenger vi si mer?

Italieneren har vist en egen evne til å komme fram i medienes søkelys av både sportslige og utenomsportslige årsaker, og natt til lørdag stakk Balotelli seg fram igjen - må nokså originalt vis.

Fyrverkeri-moro
Det er den engelske avisa The Guardian som melder om at både politi- og brannmannskaper måtte rykke ut til Manchester City-stjernens hus ved ett-tiden natt til lørdag, bare et drøyt døgn før storkampen mot rivalene fra Manchester United på søndag.

Det ble nemlig meldt om at Balotellis hus sto i brann.

Hvorfor, spør du?

Fordi Balotelli og hans venner hadde tent på fyrverkeri i baderommet i huset.

- Røykvarslerne fungerte på stedet, og alle som var i huset kom seg ut uskadet. Brannen startet på grunn av fyrverkeri, kommer det fram i en uttalelse fra brannvesenet, ifølge The Guardian.

Måtte holdes tilbake
Ifølge Balotelli selv var det en av vennene hans som hadde tent på fyrverkeriet, men fotballstjernen selv klarte ikke å holde seg helt passiv da huset først sto i fyr.

Den engelske avisa skriver at politiet måtte tilkalles fordi Balotelli ikke ønsket å forlate huset, og City-spilleren skal også ha løpt inn i det brennende huset for å redde en stor sum med penger og en koffert.

Episoden skjer like etter at Manchester City-manager Roberto Mancini lovpriste Balotelli for å ha forbedret holdningene sine.

Mario Balotelli flyttet for kort tid siden vekk fra sentrum i Manchester og ut i en mindre bebygget område for å «leve et roligere liv».

Manchester City møter Manchester United på Old Trafford søndag klokken 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere