*Nettavisen* Sport.

Balotelli-sms beroliget lagkameraten

Foto: JOSE JORDAN (Afp)

Men Yaya Touré er mektig lei det han kaller løgn i engelske medier.

05.04.12 12:21

I helgen spilte Manchester City 3-3 hjemme mot Sunderland.

Kampen husket ikke bare for de mange målene, men også en situasjon der City-spillerne kranglet om hvem som skulle ta et frispark.

Mario Balotelli og Aleksandar Kolarov ønsket begge ansvaret, og det hele utviklet seg til å bli en komisk affære.

Dagen etter kom rapporter om at Mario Balotelli hadde havnet i bråk med lagkameratene etter kampslutt.

- Skjedde ikke
Ifølge The Telegraph hadde Balotelli havnet i tumulter med Yaya Touré i garderoben, og de to slåsskjempene måtte til slutt skilles av Yaya-bror Kolo Touré, skriver avisen.

Løgn, sier Yaya Touré til Daily Mail. Han forklarer det hele med at situasjoner ofte blir overtolket av publikum og presse.

- Det er bare ikke sant. Jeg er en fotballspiller, ikke en bokser. Folk vet ingenting om det forholdet jeg har til Mario. Han er ikke min venn, han er min bror og jeg elsker ham, sier Touré.

Han forsvarer den komiske situasjonen mot Sunderland på følgende måte:

- Spillerne er fast bestemte på å skape suksess for denne klubben, men folk forstår ikke hvordan det fungerer. Vi lå under 1-3 mot Sunderland og tiden var i ferd med å renne ut. Det man ser på banen, er ikke mannfolk som oppfører seg som normalt. Dagen etter, da vi fikk massasje, diskuterte Mario og Aleksandar Kolarov situasjonen mens de lo godt. Men underveis i kampene er man nervøse. Vi mistet ansikt på hjemmebane, foran våre egne fans, sier Toure.

Og legger til:

- Stress og frustrasjon fører til slike ting, men etterpå er det ferdig. Det er den delen TV-kameraene ikke får med seg, sier han.

Fikk tekstmelding
Når man ser på videoklippet av «krangelen» i Sunderland-kampen, ser man Touré ankomme situasjonen sent. Midtbanespilleren forteller om hendelsesforløpet.

- Jeg gikk bort til Mario og ba ham roe seg ned. «Vi er på banen, alle ser på deg». Det er vanskelig med Mario, for han er en person som gjør det han har lyst til. Han trenger å lytte mer, sier Toure.

Og avslører at stemningen er god mellom ham og Balotelli, og at de prøver å bruke humor for å ikke bli påvirket av skriveriene.

- Dagen etter fikk jeg en tekstmelding av Mario, der han skrev: «Vi bråket tydeligvis med hverandre i går». Jeg ønsker at folk skal slutte å tro det, sier Toure.

Citys midtbanesjef blir også beskyldt for å ha bråket med Balotelli etter Swansea-kampen tidligere i sesongen, men det er også feil, hevder han.

- De sier jeg havnet i bråk med Mario mot Swansea, og igjen mot Sunderland. Det er ikke sant, og det skjedde ikke. Jeg ble lei meg, og følte med Mario. Han lider mer av slike ting, avslutter Touré.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.