RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Balotellis agent gjør helomvending

Sist oppdatert:
- Mario skal bli værende i Premier League en lang stund, sier Mino Raiola.

Mario Balotelli står trolig overfor fire kampers karantene, etter at Manchester City-spissen mandag ble siktet av FA for voldelig oppførsel mot Scott Parker.

Balotellis agent, Mino Raiola, ble tirsdag sitert på at han vurderer å skaffe en ny klubb utenfor England til Balotelli, om han føler at italieneren blir urettferdig behandlet.

Nå går Raiola ut og nekter for å ha truet med noe slikt.

Dementerer utsagnet
Raiola, som også er Zlatan Ibrahimovics agent, hevder tvert imot at de ser for seg en lang periode i Premier League for Balotelli.

- Vi er ikke ute etter et klubbskifte, ikke i år og ikke neste år. Vi har en idé om at Mario skal bli værende i Premier League en lang stund, sier Raiola ifølge Sky Sports.

Og legger til:

- Ikke i dette overgangsvinduet. La det være klart, vi ønsker ikke å dra, sier han.

- Dommeren bør utestenges
Han synes likevel at det er feil av det engelske fotballforbundet (FA) å straffe Balotelli for episoden i Tottenham-kampen.

Dommer Howard Webb forklarte nemlig i sin rapport at han ikke hadde sett Balotellis spark mot Scott Parker, noe som gir FA mulighet til å gripe inn.

- Dommeren så alt, for han snakket med Mario etter kampen. Slik jeg ser det, må denne dommeren utestenges på livstid fordi han lyver. TV-bildene viser at han er tett på situasjonen, så hvordan kan han påstå at han ikke så det? Hva gjorde han der da? Grunnen til at han sier at han ikke så noe, er for å beskytte seg selv, sier Raiola.

- Mario stortrives
Den eksentriske agenten understreker at Balotelli trives i Premier League, til tross for at han mener dommerne er ute etter klienten hans.

- Klubben er fantastisk, og Mario elsker tilværelsen. Han begynner å føle seg som hjemme. Derfor kommer FA-tiltalen på et dårlig tidspunkt, påpeker han.

Og legger til slutt til et aldri så lite hint om den samme trusselen han prøver å dementere:

- Hvis noen dommere ønsker å «ta» Mario, da er det på tide å si at nok er nok, og kanskje vi må prøve lykken i et annet land.

Tror du Balotelli blir værende lenge i Manchester City? Diskuter under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere