Balotellis holdning roses

Foto: AFP/ Giuseppe Cacace

Inter-fansen lagde apelyder og viftet med bananer.

25.02.13 13:28

Mario Balotelli får ros av treneren for ikke å reagere på rasehets fra Inter-fansen da spissen spilte for Milan mot gamleklubben søndag kveld.

Begge Milano-klubbene fryktet på forhånd at Balotellis første derby siden dagene som Inter-spiller skulle føre til stygge provokasjoner mot spilleren.

Selv om kampen ikke var av de verste, kom oppblåsbare bananer til syne blant de mest hardbarkede Inter-tilhengerne. Dessuten ble det laget «apelyder» mot Milan-spillerne i annen omgang, men disse ble raskt overdøvet av piping fra begge lags fans.

Milan-trener Massimiliano Allegri ville ikke snakke åpent om hendelsene etter kampen, men sa at Balotelli hadde vist styrke ved ikke å reagere på mobbingen.

- Mario hadde mange sjanser til å score i første omgang, men la oss sette ting i perspektiv: Han er en 22 år gammel spiller mot sitt gamle lag i en veldig spent situasjon. Han var flink som ikke svarte (på provokasjonene). Jeg tror ikke vi kan kritisere ham, sa Allegri.

Stephan El Shaarawy ga Milan ledelsen i første omgang, men innbytter Ezequiel Schelotto ordnet 1-1 og et noe ufortjent Inter-poeng 20 minutter før slutt.

Kevin-Prince Boateng, en annen av Milans fargede spillere, mente også at Balotelli taklet kampen bra.

- Det var en veldig spesiell kamp for Balotelli, og plystringen fra fansen var høye. Men han er en ekte vinner og vil slå tilbake, sa lagkameraten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.