Serielederen fra Bergen melder på egen hjemmeside onsdag at de har signert den hurtige spissen Daouda Bamba (23) fra KBK.

Spissen har skrevet under på en kontrakt som varer frem til 2021.

Både Bergensavisen og Bergens Tidende meldte tirsdag at Brann var i forhandlinger med Kristiansund om 23-åringen og på overgangsvinduets siste dag ble det enighet mellom partene.

Bamba ankom Bergen onsdag formiddag før han gjennomførte den medisinske sjekken og signerte sin personlige kontrakt med Brann.

- 8-9 millioner kroner

Ifølge BT skal overgangssummen ligge på mellom 8 og 9 millioner kroner.

Brann skal i lengre tid vært på jakt etter en spiss som kan gi Steffen Lie Skålevik konkurranse om spissplassen.

Nå får laget fra Bergen en angriper som har vært i norsk fotball siden 2013. Han spilte først for Kongsvinger før han ble hentet av Kristiansund BK i februar 2014.

I KBK kan Bamba blant annet vise til 20 mål i Obos-ligaen i 2016, mens han denne sesongen har scoret 7 mål på 18 kamper i Eliteserien.

Flere signeringer

Nå skal ivorianeren forsøke å hjelpe Brann med å ta seriegull denne sesongen. Laget fra Bergen befinner seg for øyeblikket på førsteplass - ett poeng foran Rosenborg i Eliteserien.

I tillegg til Bamba har Brann også signert Ruben Yttergård Jenssen, Christian Eggen Rismark og Thomas Grøgaard.

Brann har også signert Håkon Opdal, Kristoffer Løkberg og Jesper Löfgren, men disse to slutter seg ikke til klubben før i januar.