*Nettavisen* Sport.

Barca avventer engelske stjerner

Barcelona planlegger å kjøpe mellom fire og seks spillere i løpet av sommeren, men det er tvilsomt om noen av dem vil være engelske.

- Det er noen engelsk-baserte spillere på innkjøpslisten vår, men jeg tror ikke de vil komme på grunn av de høye lønningene de har fra før, sier Barcelonas visepresident Sandro Rosell til BBC.

Nyervervelsene skal erstatte Michael Reiziger, Philip Cocu, Patrick Kluivert og Marc Overmars.

Barcelona har allerede signert den brasilianske forsvareren Juliano Belletti. Andre som er linket til klubben inkluderer brasilianeren Luis Fabiano, tyskeren Michael Ballack og franskmannen David Trezeguet. Sikkert er det uansett at Sevillas midtbanespiller Julio Baptista er i Barcelonas kikkert

Ikke bare penger
Rosell er opptatt av at andre ting enn kun penger skal bety noe for de spillerne som Barcelona signerer.

- Vi tror fortsatt at noen utøvere - samtidig som de tjener godt - er ute etter andre ting, sier han, og trekker fram Ronaldinho som et godt eksempel på dette.

Brasilianeren avslo i fjor et bedre lønnstilbud fra Manchester United og sluttet seg i steden til den katalanske storklubben.

- Han er viktig som en spiller av høy kvalitet, men også som menneske. Han liker å gjøre andre ting i livet, og det er dette vi er ute etter. Han elsker byen og måten folk behandler han på, sier Rosell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.