RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barca-fansen: «Vi elsker deg, Mourinho»

Foto: AFP/SCanpix
Sist oppdatert:
Gjorde narr av Real Madrid-treneren.

Real Madrid hadde et vanskelig utgangspunkt før onsdagens «El Clásico», etter å ha tapt 2-1 for Barcelona på hjemmebane i den første cupkampen.

Oppgjøret på Camp Nou endte med 2-2, etter mål av Barcas Pedro og Dani Alves og Reals Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

Dermed var det igjen katalanerne som kunne juble for avansement. De blå og røde har hatt et godt tak på erkerivalen fra hovedstaden den siste tiden.

- Umulig å vinne
Etter kampen følte imidlertid Real-trener José Mourinho seg snytt av kampens dommer. Han mente gjestene ved flere anledninger skulle hatt straffespark.

Den frittalende portugiseren var heller ikke fornøyd med avgjørelsen om å sende Sergio Ramos i dusjen helt på tampen. Ramos pådro seg sitt andre gule kort.

- Det er ikke jeg som sier dette, men jeg hørte noen av spillerne i garderoben si det er umulig å vinne her, sa Mourinho etter kampslutt.

- Jeg kommer ikke til å si noe om dommeren. Spillerne gjorde en bra kamp. Om de fornærmet dommeren i spillertunnelen? Jeg hørte ingenting, sa han videre

Real Madrid-keeper Iker Casillas skal angivelig ha slengt noen kommentarer til dommeren etter kampen. Han skal ha sagt: «nå kan du dra ut å feste med Barcelona».

- Det stemmer at jeg kom med denne kommentaren til dommeren. Det skjedde i stundens hete, sa den rutinerte burvokteren.

- Urettferdig
Real Madrid-treneren var tydelig irritert da han møtte pressen etter kampen, men holdt seg lenge på matta. Han nektet imidlertid å gratulere Barcelona med avansementet.

- Jeg kan bare gratulere dem med seieren i den første kampen. Det oppgjøret vant Barcelona på en rettferdig måte, sa portugiseren.

Barcelona-trener Josep Guardiola lot seg imidlertid ikke hisse opp av Mourinhos kommentar.

- Han har all rett til å si det han sa. Jeg er takknemlig for at han i det minste gratulerte oss med den første seieren, sa Barcelona-sjefen.

Underveis i onsdagens oppgjør gjorde også Barcelona-supporterne, som seg hør og bør, sitt for å hisset opp José Mourinho.

Det har den siste tiden gått rykter om at Mourinho vil forlate jobben i Real Madrid til sommeren, og akkurat det spilte Barca-fansen på under kampen.

«Vi elsker deg. Vær så snill å ikke gå av», sang supporterne under kampen og siktet til det overtaket Barca har hatt på Real under Mourinhos tid som trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere