RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barca skal ha smugfilmet Real-slugger

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Klubben ville avsløre stopperens skitne triks.

Ordkrigen mellom Real Madrids Pepe og Barcelonas Andres Iniesta har vært het etter El Clasico i La Liga for noen uker siden.

Real Madrid-stopperen beskyldte den spanske playmakeren for å filme, og Iniesta tok det hele som et personlig angrep.

- Om en spiller snakker om deg og dine lagkamerater på den måten, føler du deg fornærmet, sa Barcelona-spilleren.

- Vi vet alle hvordan Pepe er, men disse kommentarene er sårende fordi det er et personlig angrep, fortalte Iniesta videre.

Ble snikfilmet
Pepes respons på det hele var følgende:

- Jeg sa bare hva som skjedde i kampen. Om noen kjenner seg fornærmet på grunn av det, så er det fordi sannheten er smertefull, sier den tøffe midtstopperen.

Pepe er heller ikke kjent for å være den snilleste gutten i klassen og forsvarsspilleren har gang på gang havnet i trøbbel, spesielt i møte med Barcelona.

Torsdag slår flere spanske medier opp at Barcelona så visst har filmet. Klubben skal nemlig snikfilmet Pepe gjennom fire kamper i 2011.

Ifølge Radio Catalunya skal bakgrunnen for dette ha vært at Barcelona ønsket håndfaste bevis, om Pepe skulle skade noen av klubbens spillere.

Barcelona skal også ha ønsket å fange opp usportslig opptreden fra den 29 år gamle Real Madrid-spilleren, hevdes det i programmet «El club de la mitjanit».

Filmen avslører blant annet at stopperen skal ha tråkket på Lionel Messi. Barcelona ville bruke videoen om Pepe hevdet han var uskyldig i media.

Se Pepes «greatest hits»:

- Kunne lagd film
Den angivelig filmen ble lagd av Barcelonas speidergruppe, og det er tidligere hovedtrener Josep Guardiola som skal ha bedt om å få filmen laget.

Ironisk nok uttalte nåværende Barcelona-trener Tito Vilanova nylig at «man kunne lagd en film av alle gangene Pepe har sparket en av våre spillere».

Vilanova skal også ha sett den omtalte filmen, men Barcelona skal ha bestmet seg for ikke å slippe filmen til pressen, etter råd fra Guardiola.

Barcelonas spillere har blitt beskyldt for å falle lett i flere tilfeller, og dette er stort sett Pepes forsvar når han blir konfrontert om sin råtøffe spillestil.

Barcelona har fått en svært god åpning i La Liga og topper tabellen etter sju kamper med 19 poeng. Real Madrid ligger hele åtte poeng bak rivalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere