RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barca-spiller utestengt etter horebesøk

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Totalt åtte spillere kastet ut av troppen til Mexico.

Åtte spillere på det meksikanske fotballandslaget er suspendert i seks måneder, etter å ha brutt lagets interne regler under et opphold i Ecuador nylig.

Ifølge rapporter skal de åtte spillerne ha hatt besøk av prostituerte på rommet under oppholdet, skriver nyhetsbyrået AP.

- Reglene ble brutt
Det meksikanske fotballforbundet har imidlertid ikke bekreftet disse opplysningene og det er enn så lenge kun spekulasjoner.

- Jeg ønsker ikke å gå ut med detaljer om hva som skjedde. Reglene ble brutt, og vi måtte ta grep, sier direktøren for landslaget Hector Gonzalez, ifølge AP.

- Spillerne tilsto. De har det veldig vondt nå, og er veldig lei seg. De har allerede unnskyldt seg til fansen, og de vet hva konsekvensene blir, legger han til.

Blant de åtte spillerne finner vi Barcelona-talentet Jonathan Dos Santos, samt Israel Jiminez, Nestor Vidiro, Marco Fabian, Jorge Hernandez, Javier Cortes, David Cabrera og Nestor Calderon.

I tillegg til utestengelsen ble spillerne også illag en bot på rundt 22.000 norske kroner hver. Alle åtte vil bli erstattet i troppen.

Copa America
Mexico gikk nylig til topps i Gold Cup, etter seier over USA i finalen og skal også delta i Copa America denne sommeren.

I den sistnevnte turneringen har imidlertid nasjonen valgt å stille med et mer uerfarent lag, noe som betyr at stjerner som Javier Hernandez og Giovani Dos Santos ikke er med i troppen.

Mexico spiller sin første kamp 4. juli mot Chile i gruppe C - Uruguay og Peru er de to andre lagene i den gruppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere