RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barca-stjerne flørter med Agger

Foto: Peter Byrne / Pa Photos
- Han er alltid velkommen i vår klubb, sier argentineren.

Argentinske Javier Mascherano gjorde stor suksess som defensiv midtbanespiller i Liverpool, før turen gikk videre til superklubben Barcelona.

Under tiden på Merseyside spilte 28-åringen sammen med en annen populær spiller, Daniel Agger, og de to kjenner hverandre godt.

- Fantastisk
Ifølge danske Tipsbladet oppfordrer Mascherano sin nåværende klubb til å kikke nærmere på den danske midtstopperen i jakten på forsterkninger.

- Hadde det vært opp til meg, så hadde jeg hentet ham med en gang, sier Mascherano til den danske publikasjonen.

- Det hadde vært fantastisk. «Danny» er en utmerket forsvarsspiller med stor styrke og mye rutine. En spiller med hans kvaliteter er alltid velkommen i Barca, sier han.

Agger ble i sommer koblet med en overgang til Manchester City, men dansken sverget sin troskap til Anfield-klubben og ble værende i Beatles-byen.

Håper på Agger
Midtstopperen har uttalt at han aldri kunne tenke seg å spille for en annen klubb i England, men kanskje kunne et tilbud fra Barcelona være fristende?

- Det overrasker meg at Barcelona ikke har vist interesse for Agger. Jeg håper han kommer hit, sier Mascherano.

Liverpool har så langt tatt ett poeng på tre kamper i Premier League. I første kamp mot West Bromwich Albion ble Agger noe tvilsomt sendt i dusjen.

Barcelona på sin side har fått en knallstart i Spania, og leder ligaen etter tre runder. Katalanerne har vunnet alle sine ligakamper så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere