*Nettavisen* Sport.

Barca-stjerne med sexy grep om Shakira

Gerard Pique tok med seg lagkameratene på kjærestens konsert.

30.05.11 09:22

HTML EMBED

Gerard Pique (24) og Barcelona utklasset lørdag Manchester United i finalen i Champions League (se målene i videovinduet øverst).

Pedro, Lionel Messi og David Villa scoret målene i en overbevisende 3-1-seier på Wembley i London.

Søndag ble Barcelona hyllet som et av tidenes beste lag i aviser og TV-sendinger verden over.

Manchester Uniteds seiersvante manager, sir Alex Ferguson, innrømte til og med at «ingen har utklasset oss sånn før».

Forsinket konserten
Mens hele verden snakket om den overbeivsende seieren, tok midtstopper Gerard Pique med seg lagkameratene og trener Pep Guardiola på konsert på Olympiastadion i hjembyen.

Kjendis-kjæresten Shakira (34) opptrådte nemlig i Barcelona, og selvfølgelig måtte fotballheltene på scenen for å ta imot publikums hyllest.

Det var et massivt medieoppbud til stede for å følge Europas fotballkonger, noe som førte til at konsertstarten ble forsinket med over en time.

Etter hver inntok Gerard Pique, Xavi, David Villa, Bojan Krkic, Pedro og Sergio Busquets scenen for å danse til en av Shakiras låter.

Møttes under VM
Pique traff Shakira under VM i Sør-Afrika i fjor sommer, da den colombianske popstjernen opptrådte der. Han er også med i Shakiras musikkvideo Waka Waka.

Hun bekreftet offiselt deres forhold da hun 29. mars la ut et bilde av dem to med teksten «Her har dere solstrålen min» på Twitter og Facebook.

Hun reiser for tiden verden rundt i forbindelse med konsertturneen «The Sun Comes Out», som bygger på hennes to siste album.

Turneen fortsetter med konserter i Spania fram til 4. juni, før den fortsetter med opptredener i Nice, Geneve, Zürich, Graz, Frankfurt og Paris.

Shakira reiser deretter til Mexico. Turneen avsluttes med konsert i Rio de Janeiro 30. september.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.