RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barcelona-direktør: – Vi må alle lære av våre feil

BESKYTTES: Luis Suarez tas i forsvar av Barcelona.
BESKYTTES: Luis Suarez tas i forsvar av Barcelona. Foto: Ricardo Mazalan (Ap)
Andoni Zubizarreta forsvarer Luis Suarez.

Barcelona-direktør Andoni Zubizarreta forsvarer nysignerte Luis Suárez etter biteepisoden under fotball-VM. Han mener alle mennesker gjør feil.

Den tidligere Liverpool-spilleren Suárez ble klar for Barcelona for en snau uke siden. Han har vært gjennom en rekke kontroverser i løpet av de siste årene. Under møtet mellom Uruguay og Italia i VM bet han Giorgio Chiellini i skulderen.

Til tross for at Suárez har fått gjennomgå av de aller fleste og ble straffet hardt av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), får han støtte fra sin nye sportsdirektør i Barcelona.

– Vi aksepterer at vi alle er mennesker og at vi har våre negative sider. Vi må bare prøve å lære av våre feil, sier Zubizarreta.

Stjerne

Ifølge spanske medier ble overgangssummen for Suárez om lag 680 millioner kroner (81 millioner euro). Det ønsker ikke Zubizarreta å si noe om.

– Luis Suárez er en Barcelona-spiller nå. Utover det har vi blitt enige med våre advokater om at vi ikke skal si noe mer om det, sier sportsdirektøren, som ennå ikke har fått presentert angrepsspilleren på grunn av FIFAs straff.

– Historien vår er full av både vonde og gode dager. Suárez kommer til å bli en stjerne i Barcelona, selv om klubben er større enn enhver spiller.

På utkikk

Barcelona skal etter ryktene være interesserte i å hente Valencias Jeremy Mathieu. Sportsdirektøren bekrefter at spanjolene er på utkikk etter forsterkninger.

– Vi hadde mye å velge mellom i midtforsvarer i fjor, men (Carles) Puyol er ikke lenger med oss.Vi vil prøve å erstatte tapet av ham. Forhåpentligvis kommer det gode nyheter snart, sier Zubizarreta.

Han bekrefter også at de har sendt en forespørsel til Valencia om Mathieu.

– Valencia har fått vår forespørsel og de skal ta en avgjørelse, sier han. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere