RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Barcelona følger Brandbu-gutt

Sist oppdatert:
Qaka jaktes av Barcelona.

(ANB): Brandbu-gutten Kamer Qaka fikk en litt uvanlig bursdagsgave da han fylte 15 år den 11. april.

Da signerte han en proffkontrakt med Vålerenga Fotball. Ifølge spillerutvikler Per Inge Jacobsen er Qaka den yngste spilleren noensinne som har fått proffkontrakt med klubben.

Jacobsen bekrefter videre overfor avisa Hadeland at engelske, franske og tyske toppklubber har henvendt seg til Oslo-klubben med tanke på å hente unggutten på prøvespill. Han vil imidlertid ikke si hvilke klubber som er aktuelle.

Pappa Adem Qaka letter imidlertid litt på sløret, og bekrefter at Barcelona har sett Kamer på flere treninger og kamper.

- Vi skal i møte med Barcelona i løpet av kort tid, så får vi se hva som skjer, sier han.

Han bekrefter også at den tyske Bundesligaklubben Werder Bremen ønsker å se 15-åringen på et treningsopphold i sommer.

- Kamer har hatt fin utvikling i det året han har vært i Vålerenga. Han scoret ett mål og hadde en assist i den første interkretskampen for junior mot Stabæk i forrige uke. Det var en meget god debut i en kamp vi vant 4-2. Han har også spilt gode kamper mot Adeccoliga-motstand, og er en spiller som kan nå så lagt han vil hvis utviklingen fortsetter, sier Jacobsen.

Hovedpersonen legger ikke skjul på at det er smigrende med interesse fra toppklubber som Barcelona.

– Nå har jeg skrevet kontrakt med Vålerenga ut 2012. Jeg trives veldig godt i klubben, og har ingen planer om å flytte på meg før jeg blir litt eldre, selv om et prøvespill i en klubb som Barcelona hadde vært spennende. Det er selvsagt en stor drøm å spille for en toppklubb, aller helst for Manchester United, sier Brandbu-gutten. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere