RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix/AP)

Barcelona frykter nye Real

Sist oppdatert:
Real Madrid har fått ny trener og flere nye stjernespillere. Det har fått erkerival Barcelona til å sperre opp øynene.

Den tidligere Juventus-treneren Fabio Capello har tatt over Real Madrid-skuta. I tillegg har den spanske hovedstadsklubben hentet inn spillere som Emerson, Ruud van Nistelrooy og Fabio Cannavaro. Mye av æren for de nye fjesene har Reals nye president, Ramon Calderon.

Barcelona har vunnet den spanske serien de to siste årene, og ser nå på erkerivalen som en real utfordrer til neste sesongs seriegull.

- Vi er klar over våre egne sterke sider, men er også klar over vanskelighetene den nye ledelsen i Real Madrid kan gi oss. De bygger et nytt lag steg for steg, men forhåpentligvis har vi mer stabilitet i en tropp som allerede er klar, sier Barcelonas klubbdirektør Txiki Begiristain til klubbens hjemmeside.

Den katalanske klubben har også forsterket stallen betraktelig. Nye for året er Eidur Gudjohnsen, Lilian Thuram og Gianluca Zambrotta.

- Det er godt mulig at vi vinner et par titler. Men vi har ikke noen konkret målsetning, siden det ikke ville være rettferdig overfor spillerne, sier Begiristain.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere