Barcelona minnes storkamp før Atletico-møte

ATLETICO NESTE: Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar

ATLETICO NESTE: Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar Foto: Lalo R. Villar (Ap)

- Jeg oppfordrer supporterne til å komme for å støtte laget, sier Luis Enrique.

Barcelona ser tilbake på det legendariske cupoppgjøret mot Atlético Madrid i 1997 før de spanske seriemesterne kommer på besøk.

La Liga-rivalene møttes i kvartfinalen i den spanske cupen 12. mars 1997 etter 2-2 i den første kampen. Returoppgjøret på Nou Camp startet dårlig for katalanerne, og Atlético ledet 3-0 til pause etter hat trick av serbiske Milinko Pantic.

Med 3-0 og 5-2 sammenlagt etter halvspilt kamp, startet brasilianske Ronaldo opphentingen med to mål. Pantic la på til 4-2, men et nytt Ronaldo-mål og Luis Figo sørget for 4-4. Juan Antonio Pizzi fullførte den imponerende snuoperasjonen med sin scoring, som sendte Barcelona videre med 7-6 sammenlagt.

Barcelona publiserte høydepunkter fra kampen på sin hjemmeside med «En 5-4 for historiebøkene» som tittel.

Trenger støtte

Onsdag møtes lagene til nok en kvartfinale i den spanske cupen. Luis Enrique ønsker å se et fullsatt stadion når lagene står klare til kamp onsdag kveld.

- Jeg oppfordrer supporterne til å komme for å støtte laget, sa 44-åringen på en pressekonferanse.

- Vi blir sterkere med dem til stede, la han til.

Barcelona-sjefen informerte om at Xavi er tilgjengelig igjen etter en leggskade. Forsvarer Jeremy Mathieu, som sliter med akillesen, blir ikke klar, opplyste han.

Torres tilbake

Atlético Madrid ligger for øyeblikket på tredjeplass i den spanske serien – tre poeng bak Barcelona og fire poeng bak Real Madrid.

Atlético slo ut byrival Real Madrid i forrige runde av cupen. To scoringer av hjemvendte Fernando Torres gjorde at det endte 4-2 sammenlagt.

Returoppgjøret spilles onsdag 1. februar. Vinneren møter Villarreal eller Getafe i semifinalen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag