Barcelona nærmest å sikre seg Sánchez

Foto: Gabriele Maltinti / Getty Images

Klubbpresident utpeker mesterligamesteren som favoritt til å vinne jakten på Udinese-vingen.

06.06.11 16:23

Mange europeiske toppklubber ønsker seg chilenske Alexis Sánchez (22) i spillerstallen til neste sesong. Barcelona stiller ifølge Udineses president Franco Soladi fremst i køen.

Soladi kan nok vente seg mange henvendelser på sine spillere denne sommeren etter Udineses sterke fjerdeplass i Serie A. Aller hetest på overgangsmarkedet er nok uansett Sánchez.

- Det er noen engelske klubber som kikker på Sánchez. Manchester City og Manchester United har fulgt ham i hele år. Det samme har Barcelona, og de er favoritter like foran Juventus, sier klubbpresidenten til Radio Sportiva, gjengitt av bold.dk.

Manchester Citys italienske førstelagstrener, Attilio Lombardo, ble i forrige uke sitert på at City gir opp kampen om chilenerens underskrift. Ifølge Lombardo gikk det mot at vingen ble værende i italiensk fotball. Italienske medier meldte samtidig at Juventus lå best an i løypa.

Franco Soladi hevder imidlertid at det er mer sannsynlig at en annen av Udineses midtbanespillere, Gökhan Inler, havner i Juventus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.