RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barcelona slått ut!

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Seier ikke nok.

SEVILLA-BARCELONA 0-1, (SEVILLA VIDERE PÅ BORTEMÅL):

Barcelona tapte 1-2 hjemme for Sevilla i første kamp, og måtte altså vinne - og score minst to mål onsdag for å avansere.

De vant.

Men de klarte ikke å score to mål.

Dermed ble 2010 bare 13 dager gammel før det ble klart at Europas klart beste lag i 2009 ikke kan kopiere fjorårets bragd med seks store trofeer i én og samme sesong.

Midtbaneelegant Xavi scoret kampens eneste mål onsdag, etter 64 minutter, men til tross for at Barcelona stilte med sitt beste lag, og presset voldsomt på, så klarte de aldri å score det nødvendige andremålet. Dermed fikk Barcelona-trener Pep Guardiola, etter ett og et halvt år i jobben, for første gang merke hvordan det er å bli slått ut av en cup.

Se kampfakta fra Sevilla-Barcelona her.

Trøsten for Barcelona får være at de leder Primera Division, fortsatt er favoritter til å vinne Mesterligaen - og at de får et litt enklere kampprogram uten cupkampene senere i sesongen.

Sevillas spillere og fans derimot jublet som om de hadde vunnet Mesterligaen ved kampslutt. Selv om de er hektet av i serien, har Sevilla i alle fall vist at de kan hamle opp med de beste i enkeltkamper. De slo Real Madrid i serien, og slo altså ut Barcelona nå.

Siden Real Madrid og Valencia også er slått ut av turneringen, seiler Sevilla faktisk opp som den største favoritten til å vinne Copa Del Rey i år.

PS. Lille Alcorcon, 3. divisjonslaget som slo ut Real Madrid, røk ut av turneringen etter et 2-3-tap sammenlagt for Racing Santander.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere