RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barcelona-trener i samtaler med Roma

Foto: Cesar Rangel (AFP)
Sist oppdatert:
Kan bli John Arne Riises nye sjef.

Den tidligere stjernespilleren Luis Enrique, som har trent B-laget til Barcelona siden 2008, har av flere blitt utpekt som en naturlig erstatter for Pep Guardiola den dagen Barcelonas nåværende hovedtrener går av.

Så spørs det om det blir noe av det.

For etter at Guardiola etter Champions League-finalen mot Manchester United i helgen garanterte at han kom til å bli i Barcelona ut kontraktstiden, avslører Enrique nå at han har vært i samtaler med Roma - som står uten trener.

Hemmelighetsfull
- Jeg har vært i kontakt med Roma-ledelsen. Hva vi har snakket om forblir konfidensielt, men det har vært flere møter, sier Enrique til Sky Italia på mandag, ifølge Sky Sports.

41-åringen, som har 62 landskamper for Spania på merittlista, er likevel svært hemmelighetsfull om den italienske storklubben.

- Det er ikke det eneste alternativet (mitt). Roma er et av dem, men jeg er ikke deres eneste alternativ heller, forklarer spanjolen.

- Det er et stort lag, men jeg sier det igjen - det foreligger ingenting konkret. Jeg har sett italienske aviser skrive det er 99 prosent sikkert at jeg går til Roma. La oss si at vi fortsatt er på 50 prosent, sier Enrique.

Ingen god sesong
Roma hadde ingen stor sesong i årets Serie A, og endte til slutt på en sjetteplass på tabellen.

I februar trakk trener Claudio Ranieri seg etter lengre tid med dårlige resultater, og klubben ansatte Vincenzo Montella som fikk ansvaret for laget ut sesongen.

I løpet av sin karriere som spiller var Luis Enrique blant annet innom både Real Madrid og Barcelona.

Han spilte sin siste landskamp i 2002, og la fotballskoene på hylla etter 2004-sesongen med Barcelona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere