Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Barcelona vil ha Northug»

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Vinnerne er kåret - her er lesernes elleville overgangsrykter!

Nettavisen-sporten inviterte sine følgere på Facebook til å komme med kreative og fiktive overgangsrykter - og sannelig fikk vi svar! Det kom inn rundt 500 forslag.

Det tok derfor lang tid å lese igjennom alle, men nå er det gjort og tre vinnere er kåret.

Vi gratulerer herved Marcus Bertrand Marcussen, Steffen Bergkamp Grøttem og Dag Øyen!

Dere har vunnet hvert deres abonnement på TV 2 Sumo Gull i tre måneder, og får dermed fri tilgang til Premier League-fotball og all annen moro som ligger der (det er faktisk ganske mye!).

Når vi får inn så mange fiktive og kreative rykter, må vi selvsagt også dele dem med dere lesere. Her er et knippe av våre favoritter (vi tok oss frihet til å omskrive forslagene noe, av kunstneriske årsaker):

Her ser dere alle innsendte bidrag!

«Real Madrid har lagt inn bud på Robin van Persie og Arsène Wenger er fristet til å takke ja, ettersom han allerede har funnet erstatter(e). Ny forskning på fostervannsprøver kan gi svaret på om barnet som er på vei, er et potensielt fotballtalent eller ikke og Wenger er i full gang med å skrive kontrakt med vordende foreldre», skrev Espen Feen.

«Barcelona har tapt terreng til Real Madrid, men har nå funnet ut hvordan de skal ta dette inn igjen. Katalanerne har punget ut 30 millioner pund for Fernando Torres og sendt ham fra Chelsea til nettopp Real Madrid. Det eneste kravet Barcelona har stilt til den spanske hovedstadsklubben, er at de bruker Torres i hver kamp resten av sesongen», meldte Marcus Bertrand Marcussen.

«Det ryktes at Petter Northug ikke bare er attraktiv i skisporet, men også på fotballbanen. Den spanske storklubben Barcelona har tatt kontakt med den VI Menn-sponsede klubben MILF. Northugs sponsorer insisterer imidlertid på at han signerer for New York Red Bulls», fortalte Vegard Knutsen.

Her ser dere alle innsendte bidrag!

Ti innsendere vil også få tilsendt Flaxlodd.

Følg Nettavisen-sporten på Facebook, du også, så går du ikke glipp av neste konkurranse!

Fra fantasi til virkelighet: Her er overganger som faktisk skjedde:

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!